We Are Reflecto

it takes reflection to shine

VISIE

Auto's. Niets zo mooi als auto's die er beter uitzien dan toen ze de fabriek verlieten.

Mijn missie is dan ook uw wagen in die ultieme staat van visuele perfectie te krijgen door hem op de juiste manier te wassen, door krassen, doffe vlekken (van o.a. vogeluitwerpselen) en boomhars in de lak te verwijderen en door hem opnieuw te doen glanzen en te beschermen door middel van een wax of een coating.

Naast het visuele effect hebben deze coatings ook een praktische functie: ze maken de wagen vuilafstotend waardoor hij langer proper blijft en het veel minder tijdrovend is om hem te wassen omdat het vuil zich niet zo makkelijk kan hechten.

Deze behandelingen van lak, rubbers en zelfs interieur hebben ook een beschermende functie tegen de immer schadelijke UV-stralen van de zon die de kleur van de lak en het interieur dof maken. Rubbers en plastics kunnen worden gevoed waardoor ze terug donkerzwart worden (zonder te blinken) en er als nieuw uitzien.

Een lederen interieur is ook gebaat bij een juiste reiniging en bescherming die u opnieuw die matte (!) schijn geeft van nieuwstaat.

Ruiten kunnen voorzien worden van een coating die ervoor zorgt dat tijdens het rijden in de regen het zicht veel beter is doordat het water niet blijft *plakken* aan het glas. Tot een zekere snelheid kan u zelfs zonder ruitenwissers rijden.

Car Detail zoals het hoort

DE EVOLUTIE

Mijn vader was een rallypiloot en als kind ben ik tussen de wagens opgegroeid. Ik heb altijd graag aan wagens gewerkt en geprobeerd om ze in een betere staat te krijgen en zo slijtage aan o.a. lak en interieur tegen te gaan. 

Reflecto is de professionalisering van die passie.